Ανακαίνιση κουζίνας

Η κουζίνα του σπιτιού μας αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς χώρους, αφού εκεί θα παρασκευάσουμε τα γεύματα μας. Τα περισσότερα σπίτια στο κέντρο της πόλης λόγω της παλαιάς κατασκευής έχουν κουζίνες οι οποίες είτε δεν είναι εργονομικές, είτε έχουν παλιά και κατεστραμμένα έπιπλα.

Η κουζίνα είναι ο αγαπημένος χώρος για μικρούς και μεγάλους. Βάση στατιστικών έχει τη συχνότερη χρήση σε σχέση με τα υπόλοιπα δωμάτια του σπιτιού και όπως είναι φυσικό, οι διάφορες φθορές που προκύπτουν με το πέρασμα του χρόνου, δεν προκαλούν έκπληξη.

Βελτιώστε την εμφάνιση και τη λειτουργικότητα της κουζίνας σας, σήμερα! Επικοινωνήστε μαζί μας!

Η ανακαίνιση της κουζίνας περιλαμβάνει την εγκατάσταση των ντουλαπιών, πάγκων, πλακιδίων, δαπέδων, ηλεκτρικών συσκευών, διάφορες αισθητικές παρεμβάσεις του χώρου, καθώς και αλλαγή των ηλεκτρικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων. Η ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται καλύπτουν τις ανάγκες κάθε ιδιοκτήτη, αφού προσαρμόζονται στις οικονομικές απαιτήσεις τους και δίνουν κορυφαία αισθητική και λειτουργία. Η ομάδα μας είναι άρτια εκπαιδευμένη και έμπειρη, σε όλους τους τομείς της ανακαίνισης της κουζίνας, ώστε να υπάρχει έντονο το αίσθημα σιγουριάς ενός άψογα 

μελετημένου αποτελέσματος.

ανακαινιση κουζινας

Πως θα ανακαινίσω την κουζίνα μου σε λογικές τιμές

Οι έξυπνες λύσεις αποθήκευσης, οι ειδικές συσκευές και άλλες αναβαθμίσεις μπορούν να έχουν σημαντικό αντίκτυπο χωρίς να απαιτούν τεράστια επένδυση.

Τα έπιπλα, οι συσκευές, ο φωτισμός, η διακόσμηση τοίχου, το δάπεδο, οι χώροι αποθήκευσης, το ψυγείο, ο νεροχύτης, τα διάφορα μικρά διακοσμητικά, τα πιάτα, ακόμα και τα μαχαιροπίρουνα, όλα, μα όλα παίζουν σπουδαίο ρόλο και πρέπει να δοθεί ο απαιτούμενος χρόνος και προσοχή, για να μεταμορφωθεί η κουζίνα σας, σε σκηνικό ταινίας, που όλοι μαζί τρώνε χαρούμενοι το πρωινό τους, σε έναν φωτεινό χώρο, με όμορφα έπιπλα. Μην τρομάζετε, δεν χρειάζεται ολική ανακαίνιση μια κουζίνα για να αλλάξει μορφή, οι μικρές πινελιές μπορούν να κάνουν όλη τη δουλειά. Δεν χρειάζεται ταλαιπωρία, αρκεί να συμβουλευτείτε την ομάδα μας, με την φαντασία, τις γνώσεις, και το μεράκι μας, σας υποσχόμαστε μια αναγέννηση της καθημερινότητάς σας!

Επιβράβευση μας είναι το χαμόγελο των πελατών μας όταν αντικρύζουν το νέο τους χώρο. Οι θετικές αξιολογήσεις, η προτίμηση, η στήριξή σας, μας δίνουν δύναμη για να γινόμαστε όλο και καλύτεροι σε αυτό που ξέρουμε τόσα χρόνια να κάνουμε καλά, να αλλάζουμε χώρους, να αλλάζουμε διαθέσεις.

Οι πιο δημοφιλείς τρόποι που μπορεί να ανακαινιστεί ένας χώρος;

Ελαιοχρωματισμός

Υπάρχει πιο εύκολος, γρήγορος, και οικονομικός τρόπος να αλλάξει όψη ένα σπίτι από το βάψιμο; Μάλλον όχι. Σκεφτείτε ένα αμάξι, αν αλλάξει χρώμα μιλάμε για ένα καινούριο αμάξι, ακόμα και ένα παλιό ρούχο, αν του αλλάξουμε χρώμα θα μας είναι πιο ελκυστικό να το φοράμε. Έτσι είναι και το σπίτι μας, αν του αλλάξουμε χρώμα, αλλάζει η μορφή του, και ταυτόχρονα και η διάθεσή μας, ενώ θα ανέβει και η αξία του, οπότε το βάψιμο αποτελεί και μια έξυπνη επένδυση.

Υδραυλικές – ηλεκτρολογικές εργασίες

Οι υδραυλικές και οι ηλεκτρολογικές εργασίες είναι απαραίτητες όταν πραγματοποιείται μια ανακαίνιση σπιτιού, πρέπει να γίνουν από ένα καλά καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό.

Αντικατάσταση κουφωμάτων

Ακόμη κι αν επιλέξετε να προχωρήσετε μόνο με την τοποθέτηση καινούργιων κουφωμάτων, μπορείτε να πετύχετε άμεσα αισθητική αναβάθμιση του χώρου.

Γκρέμισμα τοίχου, αποξήλωση παλαιών ντουλαπιών

Το γκρέμισμα των τοίχων είναι σίγουρα το πιο ικανοποιητικό αποτέλεσμα, καθώς θα μεγαλώσει ο χώρος. Ωστόσο, είναι σημαντικό αυτό να γίνει με έμπειρους συνεργάτες που θα μελετήσουν καλά τα σχέδια του σπιτιού.

Τοποθέτηση διαχωριστικών δωματίου

Παράλληλα, ενώ ένα σπίτι θα το ευνοούσε αν γκρεμιζόταν ένας τοίχο, και ενώνοντας δύο χώροι σε έναν, σε άλλες περιπτώσεις η διαίρεση ενός σπιτιού σε ζώνες είναι απαραίτητη ώστε ο χώρος να είναι περισσότερος λειτουργικός, ειδικά αν πρόκειται για μια μεγάλη οικογένεια.

 

Τοποθέτηση ταπετσαρίας σε τοίχους – επιφάνειες

Υπάρχουν πολλά είδη και σχέδια που μπορείτε να διαλέξετε, είναι μια μοντέρνα, γρήγορη, και οικονομική λύση.

Αλλαγή ή επισκευή δαπέδου

Η αντικατάσταση του πατώματος με το κατάλληλο υλικό μπορεί να μετατρέψει το πάτωμα σε βασικό στοιχείο διακόσμησης του σπιτιού.

Πόρτες ασφαλείας

Πολλές φορές στις ανακαινίσεις συνηθίζεται να αντικαθίσταται τόσο η εξωτερική πόρτα εισόδου όσο και οι εσωτερικές πόρτες, η ασφάλεια είναι πάνω από όλα.

Αλλαγή φωτιστικών

Σήμερα υπάρχουν άπειρη τρόποι να φωτίσεις έναν χώρο, οι κρυφοί φωτισμοί, τα led κτλπ. Θα δώσουν στο χώρο σας μια διαφορετική και μοντέρνα νότα.

Ανακαινίσεις κουζίνας

Επικοινωνήστε μαζί μας

Σχεδίαση

Αναλαμβάνουμε τη μελέτη και το σχεδιασμό της ανακαίνισης του σπιτιού σας, με πρωτότυπες και δημιουργικές προτάσεις, σύμφωνα πάντα με τη δική σας αισθητική άποψη και τις ανάγκες του χώρου σας.

Διακοσμητική ​πρόταση & παρουσίαση 3D

Διαμορφώνουμε ολοκληρωμένη διακοσμητική πρόταση και ετοιμάζουμε παρουσίαση 3D, ώστε να μπορείτε να δείτε, εξαρχής, το τελικό αποτέλεσμα.

Άδεια εξαρχής ή ανακατασκευής

Προχωράμε στην έκδοση των απαιτούμενων αδειών για κάθε έργο, είτε πρόκειται για άδεια εξαρχής, είτε για άδεια ανακατασκευής.

Εσωτερική διακόσμηση και παράδοση ενός ανανεωμένου χώρου.

Φροντίζουμε μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια της εσωτερικής διακόσμησης του χώρου σας και σας παραδίδουμε έναν πλήρως ανανεωμένο χώρο!