Ανακαινίσεις καταστημάτων εστίασης

Αναλαμβάνουμε την μερική ή ολική ανακαίνιση καταστημάτων και επαγγελματικών χώρων. Δημιουργούμε κάθε φορά τις καλύτερες προτάσεις με αγάπη, συνέπεια και υπευθυνότητα. Ανανεώστε την εικόνα της επιχείρισης σας με την ποιότητα της PunctumInterior. Πάρε προσφορά Άμεσα για την ανακαίνιση που χρειάζεσαι.

Back
ΦΟΥΡΝΟΣ-ΚΑΦΕ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΦΟΥΡΝΟΣ-ΚΑΦΕ
ΦΟΥΡΝΟΣ-ΚΑΦΕ
ΦΟΥΡΝΟΣ-ΚΑΦΕ
ΦΟΥΡΝΟΣ-ΚΑΦΕ
ΦΟΥΡΝΟΣ-ΚΑΦΕ
ΦΟΥΡΝΟΣ-ΚΑΦΕ

Κατασκευή και έγκαιρη παράδοση έργου

Αποπερατώνουμε όλα τα έργα κατασκευής και εγγυόμαστε για την έγκαιρη παράδοσή του, με βάση τους συμφωνημένους χρόνους.

Γραφεία & Επαγγελματικοί Χώροι

Αναλαμβάνουμε επίσης τη μελέτη, το σχεδιασμό και την προετοιμασία παρουσίασης 3D για έργα διαμόρφωσης γραφείων και επαγγελματικών χώρων, με στόχο τη δημιουργία χώρων ευχάριστων και, ταυτόχρονα, λειτουργικών, που εξυπηρετούν τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Προτάσεις διαμόρφωσης με παρουσίαση 3D

Υποβάλλουμε προτάσεις για τη διαμόρφωση του χώρου του καταστήματός σας, προετοιμάζοντας παρουσίαση 3D για να έχετε ολοκληρωμένη εικόνα του αποτελέσματος.

Εύρεση εξοπλισμού

Αναλαμβάνουμε την εύρεση του κατάλληλου εξοπλισμού, προκειμένου να δημιουργήσουμε ένα αποτέλεσμα όχι μόνο υψηλής αισθητικής, αλλά και άριστης λειτουργικότητας.

Στον επαγγελματικό χώρο η διακόσμηση καλό είναι να συνδυάζει την άνεση και την φιλοξενία του σπιτιού, για να κάνει τόσο τους πελάτες, όσο και το ανθρώπινο δυναμικό να αισθάνονται όμορφα και οικεία, αλλά ταυτόχρονα να έχει και μια διαφορετική αισθητική που να αισθάνεται ο πελάτης ότι εδώ θα ζήσει μια διαφορετική εμπειρία.

Μερικά tips για το τι πρέπει να κάνετε όταν θέλετε να ανακινήσετε την επιχείρησή σας:

Βεβαιωθείτε ότι η είσοδος στην επιχείρησή σας, είναι καθαρή και χωρίς εμπόδια, και με επαρκή φωτισμό.

Έχετε ένα ξεκάθαρο στόχο για το στυλ που θέλετε να πετύχετε, να είναι πιο μοντέρνο; Urban; Nα εμπνέει πολυτέλεια; Να είναι πιο cozy; Ότι κι αν θέλετε να πετύχετε, μπορείτε να μας συμβουλευτείτε, για να σας βοηθήσουμε να οραματιστείτε την επιχείρηση των ονείρων σας, που θα ταιριάζει και με τον χώρο που διαθέτετε.

Πρωτοτυπία! Γιατί κάποιος να προτιμήσει την δική σου επιχείρηση; Πέρα από το προϊόν ή την υπηρεσία την οποία παρέχεις, η εικόνα διαδραματίζει σπουδαίο ρόλο. Όταν μπαίνει στον χώρο, ο πελάτης, θα πρέπει να αισθάνεται ότι εδώ θα βρει αυτό που ψάχνει, και θα μείνει ικανοποιημένος.

Ποιότητα υλικών. Τα υλικά δεν αρκεί να είναι οικονομικά, καθώς μπορεί μια χαμηλή τιμή, μελλοντικά να μας στοιχίσει περισσότερο. Θα πρέπει να είναι υλικά ποιοτικά, που θα αντέξουν στο χρόνο, για να μην χρειαστεί να ανακαινίζουμε την επιχείρησή μας κάθε τρεις και λίγο.

Η ανακαίνιση καταστήματος είναι ουσιαστικής σημασίας καθώς αποτελεί επένδυση για την επιχείρησή μας. Η ανταγωνιστικότητα είναι πολύ υψηλή καθώς ο καταναλωτής έχει πολλές επιλογές. Ο στόχος μας κατά την ανακαίνιση καταστήματος πρέπει να είναι να κάνουμε την επιχείρησή μας να είναι ξεχωριστή στο είδος της. Με αυτό τον τρόπο προσπαθούμε να «τραβήξουμε» την προσοχή του πελάτη ώστε να μας επισκεφθεί και να εξυπηρετηθεί από τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας. Συμπεραίνουμε λοιπόν, τη σημασία της ανακαίνισης του καταστήματός μας με την οποία θα επιτύχουμε αφενός την αισθητική ανανέωση του χώρου και αφετέρου τη βελτιωμένη λειτουργικότητά του. Το κατάστημά μας θα αποκτήσει πλέον τη δική του ταυτότητα, η εξυπηρέτηση του κοινού θα γίνει περισσότερο ευχάριστη διαδικασία και οι πελάτες θα επιστρέφουν κάθε φορά για να εξυπηρετηθούν από εσάς!