Ανακαίνιση μπάνιου

Σχεδίαση

Αναλαμβάνουμε τη μελέτη και το σχεδιασμό της ανακαίνισης του σπιτιού σας, με πρωτότυπες και δημιουργικές προτάσεις, σύμφωνα πάντα με τη δική σας αισθητική άποψη και τις ανάγκες του χώρου σας.

Διακοσμητική ​πρόταση & παρουσίαση 3D

Διαμορφώνουμε ολοκληρωμένη διακοσμητική πρόταση και ετοιμάζουμε παρουσίαση 3D, ώστε να μπορείτε να δείτε, εξαρχής, το τελικό αποτέλεσμα.

Άδεια εξαρχής ή ανακατασκευής

Προχωράμε στην έκδοση των απαιτούμενων αδειών για κάθε έργο, είτε πρόκειται για άδεια εξαρχής, είτε για άδεια ανακατασκευής.

Εσωτερική διακόσμηση και παράδοση ενός ανανεωμένου χώρου.

Φροντίζουμε μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια της εσωτερικής διακόσμησης του χώρου σας και σας παραδίδουμε έναν πλήρως ανανεωμένο χώρο!

Ανακαινίσεις μπάνιων

Επικοινωνήστε μαζί μας

Συχνά το μπάνιο είναι ένας χώρος που θεωρούμε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε για να το ανανεώσουμε. Μεγάλος μύθος! Το μπάνιο μας, συνήθως το αντιμετωπίζουμε σαν βοηθητικό χώρο του σπιτιού, ξεχνώντας ότι ουσιαστικά εκεί χαλαρώνουμε. Το μπάνιο είναι ένα μέρος που χρησιμοποιούμε αρκετά μέσα στην ημέρα, και γιατί να μην είναι το ίδιο όμορφο και μοντέρνο με το υπόλοιπο σπίτι;

Πίνακες, κάδρα ή εικόνες

Σε διαφορετικά μεγέθη και σχήματα, είτε με φωτογραφίες είτε με παραστάσεις, τοποθετήστε τα διάσπαρτα σε έναν τοίχο. Ποιος είπε ότι δεν μπορούμε να βάλουμε λίγη τέχνη στο μπάνιο μας;

Κεριά

Για να απολαύσετε ένα αφρόλουτρο, είτε ως διακοσμητικά, προτιμήστε μυρωδιές από φυτά.

Φωτισμός

Οι σκάλες διαβάθμισης στο μπάνιο, με την τοποθέτηση ενός dimmer, ή κρυφού φωτισμού, θα φτάσουν το αισθητικό και αισθητηριακό αποτέλεσμα σε άλλο επίπεδο.

Νιπτήρες

Εκτός από τους κλασσικούς νιπτήρες υπάρχουν αμέτρητα είδη, που σίγουρα ένα από αυτά είναι ιδικά φτιαγμένο για το δικό σας μπάνιο.

Ντουζιέρα με ενσωματωμένο led φωτισμό.

Λειτουργεί με την πίεση του νερού, δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο το κόστος, και αλλάζει πλήρως την εικόνα.

Προσθέστε ένα ξύλινο στοιχείο στο δάπεδο – αν δεν υπάρχει η δυνατότητα για κάλυψη ολόκληρου του πατώματος με laminate σε αποχρώσεις ξύλου, τότε προτιμήστε ένα ξύλινο χαλάκι μπροστά από τη μπανιέρα, ή μια ταπετσαρία.

 

Πώς θα ανακαινίσω το μπάνιο μου σε λογικές τιμές;

Σε περίπτωση που το μπάνιο σας χρειάζεται ολική ανακαίνιση, εμπιστευτείτε τα χέρια των ειδικών, με τις ασυναγώνιστες τιμές και τα 28 χρόνια εμπειρίας. Οι μοντέρνες λύσεις που θα σας προτείνουμε θα αλλάξουν την καθημερινότητα σας. Ένα όμορφο, μπάνιο με υψηλή αισθητική, θα δώσει στον χώρο μας μια τελείως διαφορετική όψη. Η πρωτοτυπία, η γνώση και η ευρηματικότητα είναι οι λέξεις που μας χαρακτηρίζουν. Στόχος μας είναι τα χαμόγελα των πελατών μας.

 

Οι πιο δημοφιλείς τρόποι που μπορεί να ανακαινιστεί ένας χώρος;

Ελαιοχρωματισμός

Υπάρχει πιο εύκολος, γρήγορος, και οικονομικός τρόπος να αλλάξει όψη ένα σπίτι από το βάψιμο; Μάλλον όχι. Σκεφτείτε ένα αμάξι, αν αλλάξει χρώμα μιλάμε για ένα καινούριο αμάξι, ακόμα και ένα παλιό ρούχο, αν του αλλάξουμε χρώμα θα μας είναι πιο ελκυστικό να το φοράμε. Έτσι είναι και το σπίτι μας, αν του αλλάξουμε χρώμα, αλλάζει η μορφή του, και ταυτόχρονα και η διάθεσή μας, ενώ θα ανέβει και η αξία του, οπότε το βάψιμο αποτελεί και μια έξυπνη επένδυση.

Υδραυλικές – ηλεκτρολογικές εργασίες

Οι υδραυλικές και οι ηλεκτρολογικές εργασίες είναι απαραίτητες όταν πραγματοποιείται μια ανακαίνιση σπιτιού, πρέπει να γίνουν από ένα καλά καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό.

Αντικατάσταση κουφωμάτων

Ακόμη κι αν επιλέξετε να προχωρήσετε μόνο με την τοποθέτηση καινούργιων κουφωμάτων, μπορείτε να πετύχετε άμεσα αισθητική αναβάθμιση του χώρου.

Γκρέμισμα τοίχου, αποξήλωση παλαιών ντουλαπιών

Το γκρέμισμα των τοίχων είναι σίγουρα το πιο ικανοποιητικό αποτέλεσμα, καθώς θα μεγαλώσει ο χώρος. Ωστόσο, είναι σημαντικό αυτό να γίνει με έμπειρους συνεργάτες που θα μελετήσουν καλά τα σχέδια του σπιτιού.

Τοποθέτηση διαχωριστικών δωματίου

Παράλληλα, ενώ ένα σπίτι θα το ευνοούσε αν γκρεμιζόταν ένας τοίχο, και ενώνοντας δύο χώροι σε έναν, σε άλλες περιπτώσεις η διαίρεση ενός σπιτιού σε ζώνες είναι απαραίτητη ώστε ο χώρος να είναι περισσότερος λειτουργικός, ειδικά αν πρόκειται για μια μεγάλη οικογένεια.

 

Τοποθέτηση ταπετσαρίας σε τοίχους – επιφάνειες

Υπάρχουν πολλά είδη και σχέδια που μπορείτε να διαλέξετε, είναι μια μοντέρνα, γρήγορη, και οικονομική λύση.

Αλλαγή ή επισκευή δαπέδου

Η αντικατάσταση του πατώματος με το κατάλληλο υλικό μπορεί να μετατρέψει το πάτωμα σε βασικό στοιχείο διακόσμησης του σπιτιού.

Πόρτες ασφαλείας

 Πολλές φορές στις ανακαινίσεις συνηθίζεται να αντικαθίσταται τόσο η εξωτερική πόρτα εισόδου όσο και οι εσωτερικές πόρτες, η ασφάλεια είναι πάνω από όλα.

Αλλαγή φωτιστικών

Σήμερα υπάρχουν άπειρη τρόποι να φωτίσεις έναν χώρο, οι κρυφοί φωτισμοί, τα led κτλπ. Θα δώσουν στο χώρο σας μια διαφορετική και μοντέρνα νότα.