Ανακαινίσεις κατοικιών

Σχεδίαση

Αναλαμβάνουμε τη μελέτη και το σχεδιασμό της ανακαίνισης του σπιτιού σας, με πρωτότυπες και δημιουργικές προτάσεις, σύμφωνα πάντα με τη δική σας αισθητική άποψη και τις ανάγκες του χώρου σας.

Διακοσμητική ​πρόταση & παρουσίαση 3D

Διαμορφώνουμε ολοκληρωμένη διακοσμητική πρόταση και ετοιμάζουμε παρουσίαση 3D, ώστε να μπορείτε να δείτε, εξαρχής, το τελικό αποτέλεσμα.

Άδεια εξαρχής ή ανακατασκευής

Προχωράμε στην έκδοση των απαιτούμενων αδειών για κάθε έργο, είτε πρόκειται για άδεια εξαρχής, είτε για άδεια ανακατασκευής.

Εσωτερική διακόσμηση και παράδοση ενός ανανεωμένου χώρου.

Φροντίζουμε μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια της εσωτερικής διακόσμησης του χώρου σας και σας παραδίδουμε έναν πλήρως ανανεωμένο χώρο!

Φωτογραφίες ανακαινίσεων Κατοικιών

Description text or Sub Heading
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

Οι πιο δημοφιλείς τρόποι που μπορεί να ανακαινιστεί ένας χώρος;

 

Ελαιοχρωματισμός

Υπάρχει πιο εύκολος, γρήγορος, και οικονομικός τρόπος να αλλάξει όψη ένα σπίτι από το βάψιμο; Μάλλον όχι. Σκεφτείτε ένα αμάξι, αν αλλάξει χρώμα μιλάμε για ένα καινούριο αμάξι, ακόμα και ένα παλιό ρούχο, αν του αλλάξουμε χρώμα θα μας είναι πιο ελκυστικό να το φοράμε. Έτσι είναι και το σπίτι μας, αν του αλλάξουμε χρώμα, αλλάζει η μορφή του, και ταυτόχρονα και η διάθεσή μας, ενώ θα ανέβει και η αξία του, οπότε το βάψιμο αποτελεί και μια έξυπνη επένδυση.

Υδραυλικές – ηλεκτρολογικές εργασίες

Οι υδραυλικές και οι ηλεκτρολογικές εργασίες είναι απαραίτητες όταν πραγματοποιείται μια ανακαίνιση σπιτιού, πρέπει να γίνουν από ένα καλά καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό.

Αντικατάσταση κουφωμάτων

Ακόμη κι αν επιλέξετε να προχωρήσετε μόνο με την τοποθέτηση καινούργιων κουφωμάτων, μπορείτε να πετύχετε άμεσα αισθητική αναβάθμιση του χώρου.

Γκρέμισμα τοίχου, αποξήλωση παλαιών ντουλαπιών

Το γκρέμισμα των τοίχων είναι σίγουρα το πιο ικανοποιητικό αποτέλεσμα, καθώς θα μεγαλώσει ο χώρος. Ωστόσο, είναι σημαντικό αυτό να γίνει με έμπειρους συνεργάτες που θα μελετήσουν καλά τα σχέδια του σπιτιού.

Τοποθέτηση διαχωριστικών δωματίου

Παράλληλα, ενώ ένα σπίτι θα το ευνοούσε αν γκρεμιζόταν ένας τοίχο, και ενώνοντας δύο χώροι σε έναν, σε άλλες περιπτώσεις η διαίρεση ενός σπιτιού σε ζώνες είναι απαραίτητη ώστε ο χώρος να είναι περισσότερος λειτουργικός, ειδικά αν πρόκειται για μια μεγάλη οικογένεια.

 

Τοποθέτηση ταπετσαρίας σε τοίχους – επιφάνειες

Υπάρχουν πολλά είδη και σχέδια που μπορείτε να διαλέξετε, είναι μια μοντέρνα, γρήγορη, και οικονομική λύση.

Αλλαγή ή επισκευή δαπέδου

Η αντικατάσταση του πατώματος με το κατάλληλο υλικό μπορεί να μετατρέψει το πάτωμα σε βασικό στοιχείο διακόσμησης του σπιτιού.

Πόρτες ασφαλείας

 Πολλές φορές στις ανακαινίσεις συνηθίζεται να αντικαθίσταται τόσο η εξωτερική πόρτα εισόδου όσο και οι εσωτερικές πόρτες, η ασφάλεια είναι πάνω από όλα.

Αλλαγή φωτιστικών

Σήμερα υπάρχουν άπειρη τρόποι να φωτίσεις έναν χώρο, οι κρυφοί φωτισμοί, τα led κτλπ. Θα δώσουν στο χώρο σας μια διαφορετική και μοντέρνα νότα.