Ανακαινίσεις κατοικιών

Η εμπειρία της εταιρείας μας, σας εγγυάται ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα σύμφωνα με τις ανάγκες σας, είτε πρόκειται για ολική ανακαίνιση σπιτιού, είτε για μερική. Ανεξαρτήτως του μεγέθους του χώρου, μικρού (από 20τμ- 60τμ) ή μεγάλου (από 70τμ- 120τμ +)  πραγματοποιείται μια πρώτη συνάντηση στο χώρο μας ή στον δικό σας για να συζητηθούν οι επιλογές που μπορούν να πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τα υλικά και σχέδια της προτίμησής σας και μια δεύτερη για παρουσίαση μέσω υλικοτεχνικού εξοπλισμού (μέσω υπολογιστή) των προτάσεων που έχουμε για να επιλέξετε.

Θα σας προτείνουμε μια σειρά από οικονομικές, έξυπνες και ελκυστικές προτάσεις που θα δώσουν στο χώρο σας τη λειτουργικότητα και τη διακόσμηση που επιθυμείτε. Μία λάθος επιλογή στα χρώματα στους τοίχους, στο μέγεθος των επίπλων του μπάνιου, στην τοποθέτηση της κουζίνας, το λάθος σημείο τοποθέτησης του τζακιού ή των διακοπτών είναι ορισμένα μόνο προβλήματα, που δεν θα αντιμετωπίσετε, αν απευθυνθείτε σε επαγγελματίες του χώρου της ανακαίνισης, όπως είναι η εταιρεία μας.

Για κάθε έργο τηρείται χρονοδιάγραμμα, που έχει συνταχθεί και γνωστοποιηθεί στον ιδιοκτήτη, για να είναι ενήμερος για την πορεία των εργασιών και την περάτωση της ανακαίνισης.

Δείτε επίσης: ανακαίνιση μπάνιου, ανακαίνιση κουζίνας

Μπορείτε να μας καλέσετε και ένας εξειδικευμένος τεχνικός θα επισκευθει το χώρο σας για την κοστολόγηση της ανακαίνισης σύμφωνα με τις ανάγκες σας ή να μας ζητήσετε μια προσφορά on line σύμφωνα με αυτό που καλύπτει τις δικές σας ανάγκες.

Φωτογραφίες ανακαινίσεων Κατοικιών

Description text or Sub Heading
Back
ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2

Μπορείτε να μας καλέσετε και ένας εξειδικευμένος τεχνικός θα επισκευθει το χώρο σας για την κοστολόγηση της ανακαίνισης σύμφωνα με τις ανάγκες σας ή να μας ζητήσετε μια προσφορά on line σύμφωνα με αυτό που καλύπτει τις δικές σας ανάγκες.

Ανακαίνιση κουζίνας

Η ανακαίνιση της κουζίνας περιλαμβάνει την εγκατάσταση των ντουλαπιών, πάγκων, πλακιδίων, δαπέδων, ηλεκτρικών συσκευών, διάφορες αισθητικές παρεμβάσεις του χώρου, καθώς και αλλαγή των ηλεκτρικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων. Η ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται καλύπτουν τις ανάγκες κάθε ιδιοκτήτη, αφού προσαρμόζονται στις οικονομικές απαιτήσεις τους και δίνουν κορυφαία αισθητική και λειτουργία. Η ομάδα μας είναι άρτια εκπαιδευμένη και έμπειρη, σε όλους τους τομείς της ανακαίνισης της κουζίνας, ώστε να υπάρχει έντονο το αίσθημα σιγουριάς ενός άψογα  μελετημένου αποτελέσματος.

Ανακαίνιση μπάνιου

Η ανακαίνιση μπάνιου περιλαμβάνει αντικατάσταση των ειδών υγιεινής ( μπανιέρες, βρύσες κτλ), την τοποθέτηση πλακιδίων ή δαπέδων, την αναδιαμόρφωση του χώρου, για ένα πιο λειτουργικό και αισθητικό αποτέλεσμα. Μπορεί να πραγματοποιηθεί αλλαγή των ηλεκτρικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων, αλλαγή ή τοποθέτηση συστήματος εξαερισμού. Τα υψηλής ποιότητας υλικά που χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με την εκμετάλλευση κάθε εκατοστού του μπάνιου, δημιουργεί ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα, προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις του πελάτη.

Ανακαίνιση σαλονιού

Η ανακαίνιση του σαλονιού περιλαμβάνει βάψιμο τοίχων, αλλαγή ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, όπου είναι απαραίτητο, τοποθέτηση γυψοσανίδας με κρυφό φωτισμό, αντικατάσταση επίπλων κλπ. Η εμπειρία της ομάδας μας θα οδηγήσει στην παράδοση ενός άψογα διαμορφωμένου και λειτουργικού χώρου, για χαλάρωση και διασκέδαση, καλύπτοντας τις ανάγκες σας. Οι συνεργάτες μας είναι έτοιμοι να δεχτούν οποιαδήποτε πρόταση ή επιθυμία υπάρξει για την ανακαίνιση του σαλονιού σας.

Ανακαίνιση υπνοδωματίου

Το υπνοδωμάτιο είναι ο χώρος που μας προσφέρει χαλάρωση και ξεκούραση, για αυτό είναι επιτακτική ανάγκη η σωστή επιλογή χρωμάτων στους τοίχους, το σωστό στρώμα για ύπνο, τα έπιπλα και ο φωτισμός, που θα τον πλαισιώσουν. Η ομάδα μας μπορεί να σας προσφέρει ένα άψογο αποτέλεσμα, μέσα από την ανακαίνισή του, που θα σας χαρίσει ατελείωτες ώρες απόλαυσης και θα σας προκαλέσει να βρίσκεστε μετά από μια κουραστική μέρα. Αναλαμβάνει ανακαίνιση και παιδικού δωματίου για τους μικρούς μας φίλους, που θα τον λατρέψουν.

Εξωτερική ανακαίνιση σπιτιού

Η εξωτερική ανακαίνιση ενός σπιτιού περιλαμβάνει αντικατάσταση κουφωμάτων και εξωτερικής πόρτας, βάψιμο, μόνωση, αντικατάσταση νέας στέγης κλπ. Οι εξωτερικές ανακαινίσεις είναι σημαντικές για τη προστασία της κατοικίας από εξωγενής παράγοντες και την βελτίωση της αισθητικής της. Το έμπειρο προσωπικό μας, θα σας προσφέρει το αποτέλεσμα που επιθυμείτε, στο χαμηλότερο δυνατό κόστος, με τη χρησιμοποίηση των ποιοτικότερων υλικών της αγοράς.

Οι πιο δημοφιλείς τρόποι που μπορεί να ανακαινιστεί ένας χώρος;

Ελαιοχρωματισμός

Υπάρχει πιο εύκολος, γρήγορος, και οικονομικός τρόπος να αλλάξει όψη ένα σπίτι από το βάψιμο; Μάλλον όχι. Σκεφτείτε ένα αμάξι, αν αλλάξει χρώμα μιλάμε για ένα καινούριο αμάξι, ακόμα και ένα παλιό ρούχο, αν του αλλάξουμε χρώμα θα μας είναι πιο ελκυστικό να το φοράμε. Έτσι είναι και το σπίτι μας, αν του αλλάξουμε χρώμα, αλλάζει η μορφή του, και ταυτόχρονα και η διάθεσή μας, ενώ θα ανέβει και η αξία του, οπότε το βάψιμο αποτελεί και μια έξυπνη επένδυση.

Υδραυλικές – ηλεκτρολογικές εργασίες

Οι υδραυλικές και οι ηλεκτρολογικές εργασίες είναι απαραίτητες όταν πραγματοποιείται μια ανακαίνιση σπιτιού, πρέπει να γίνουν από ένα καλά καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό.

Αντικατάσταση κουφωμάτων

Ακόμη κι αν επιλέξετε να προχωρήσετε μόνο με την τοποθέτηση καινούργιων κουφωμάτων, μπορείτε να πετύχετε άμεσα αισθητική αναβάθμιση του χώρου.

Γκρέμισμα τοίχου, αποξήλωση παλαιών ντουλαπιών

Το γκρέμισμα των τοίχων είναι σίγουρα το πιο ικανοποιητικό αποτέλεσμα, καθώς θα μεγαλώσει ο χώρος. Ωστόσο, είναι σημαντικό αυτό να γίνει με έμπειρους συνεργάτες που θα μελετήσουν καλά τα σχέδια του σπιτιού.

Τοποθέτηση διαχωριστικών δωματίου

Παράλληλα, ενώ ένα σπίτι θα το ευνοούσε αν γκρεμιζόταν ένας τοίχο, και ενώνοντας δύο χώροι σε έναν, σε άλλες περιπτώσεις η διαίρεση ενός σπιτιού σε ζώνες είναι απαραίτητη ώστε ο χώρος να είναι περισσότερος λειτουργικός, ειδικά αν πρόκειται για μια μεγάλη οικογένεια.

 

Τοποθέτηση ταπετσαρίας σε τοίχους – επιφάνειες

Υπάρχουν πολλά είδη και σχέδια που μπορείτε να διαλέξετε, είναι μια μοντέρνα, γρήγορη, και οικονομική λύση.

Αλλαγή ή επισκευή δαπέδου

Η αντικατάσταση του πατώματος με το κατάλληλο υλικό μπορεί να μετατρέψει το πάτωμα σε βασικό στοιχείο διακόσμησης του σπιτιού.

Πόρτες ασφαλείας

 Πολλές φορές στις ανακαινίσεις συνηθίζεται να αντικαθίσταται τόσο η εξωτερική πόρτα εισόδου όσο και οι εσωτερικές πόρτες, η ασφάλεια είναι πάνω από όλα.

Αλλαγή φωτιστικών

Σήμερα υπάρχουν άπειρη τρόποι να φωτίσεις έναν χώρο, οι κρυφοί φωτισμοί, τα led κτλπ. Θα δώσουν στο χώρο σας μια διαφορετική και μοντέρνα νότα.

Άδεια εξαρχής ή ανακατασκευής

Προχωράμε στην έκδοση των απαιτούμενων αδειών για κάθε έργο, είτε πρόκειται για άδεια εξαρχής, είτε για άδεια ανακατασκευής.

Εσωτερική διακόσμηση και παράδοση ενός ανανεωμένου χώρου.

Φροντίζουμε μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια της εσωτερικής διακόσμησης του χώρου σας και σας παραδίδουμε έναν πλήρως ανανεωμένο χώρο!

Σχεδίαση

Αναλαμβάνουμε τη μελέτη και το σχεδιασμό της ανακαίνισης του σπιτιού σας, με πρωτότυπες και δημιουργικές προτάσεις, σύμφωνα πάντα με τη δική σας αισθητική άποψη και τις ανάγκες του χώρου σας.

Διακοσμητική ​πρόταση & παρουσίαση 3D

Διαμορφώνουμε ολοκληρωμένη διακοσμητική πρόταση και ετοιμάζουμε παρουσίαση 3D, ώστε να μπορείτε να δείτε, εξαρχής, το τελικό αποτέλεσμα.